Om os

Vi er Grønlands største revisionskontor målt på antal medarbejdere.

Grønlands Revision A/S er et statsautoriseret revisionsaktieselskab beliggende i Grønlands hovedstad Nuuk. Fra Nuuk betjenes kunder i hele Grønland, og i Ilulissat, Sisimiut, Maniitsoq og Qaqortoq og er vi på besøg flere gange årligt.

Grønlands Revision A/S er meget bevidst om, at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige for kunderne, og vores medarbejdere er engagerede i deres opgaveløsning for kunderne. Vores første prioritet er at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, så hele teamet kan bevare arbejdsglæde og engagement og dermed levere en god kvalitet over for kunderne.

Grønlands Revision A/S har tre statsautoriserede revisorer, som alle har haft karrierer i de store internationale revisionshuse PwC og Deloitte. Disse har serviceret, revideret og rådgivet et bredt udsnit af grønlandske og danske/internationale erhvervsvirksomheder, fra de mindste til de allerstørste.

Vi har et stort ønske om at bidrage til grønlandske unges uddannelsesmuligheder og har således både revisor- og bogholderelever. Halvdelen af revisions firmaets ansatte er født og opvokset i Grønland. For at sikre tilstrækkelige ressourcer til løsning af vores opgaver rekrutteres derudover erfarne revisorer fra Danmark.

Per Jansen

Partner, statsautoriseret revisor og direktør
Siden 1989 har Per haft sin gang i Grønland, hvor han fra 1989 til 1993 og fra 1996 til 2012 var bosiddende med sin familie og igen fra 2018, hvor han tiltrådte som direktør i Grønlands Revision A/S.

Per har et stort netværk og er vellidt hos kunderne for hans engagement og viden. Per har altid god kontakt med kunderne og har fokus på deres ønsker og muligheder

Telefon: +299 55 81 36

Envelope

Per Laugesen

Partner, statsautoriseret revisor og indehaver
Per har været bosiddende i Grønland siden 1992, hvor han blev ansat i PwC Grønland A/S, som i 2005 blev til Grønlands Revisionskontor, der nu er blevet til Grønlands Revision A/S.

Per har stort kendskab til det grønlandske erhvervsliv og hvad der rører sig. Han har fokus på, hvorledes virksomhederne kan udvikles og generationsskiftes. Per har gennem årene deltaget i flere virksomhedsoverdragelser.

Det er Per, der primært understøtter bogholderi- og lønadministrationen på det faglige.

Telefon: +299 55 88 20

Envelope

Jakob Bang

Partner, statsautoriseret revisor
Jakob og hans familie flyttede til Grønland i 2021, og er således nyeste skud på stammen.

Tidligere i karrieren har Jakobs fokus været det regnskabs- og revisionsfaglige, hvor Jakob har overtaget det faglige ansvar for Grønlands Revision A/S, herunder at sikre, at alle medarbejdere løbende er opdateret på seneste lovgivning og udvikling inden for revision, regnskab og skat.

Udover det faglige ansvar, har Jakob også ansvaret for betjening af en stor del af vores erhvervskunder, fangere, fiskere, andelsboligforeninger og ejerforeninger.

Telefon: +299 55 88 21

Envelope

Har du brug for vores hjælp?


Kontakt os